Missie: 

Bij Laurens Lindeman gaan we een stap verder voor de vitaliteit van een ander. Wij helpen je om een gezonde lifestyle te hanteren, waarbij sport en voeding perfect te combineren zijn in het dagelijks leven. Het is onze passie om je te begeleiden in het behalen van jouw persoonlijke doelen, zodat je fit en zelfverzekerd kan genieten van het leven. Jouw succes geeft ons de grootste voldoening.

Wij hanteren een professionele werkwijze bij het behalen van je persoonlijke doelstelling en zijn gedurende dit proces je mentale en fysieke steun.Ten grondslag van elke doelstelling staat een verandering van de lifestyle centraal. Een lifestyle waar begeleiding in sport en voeding wordt geïmplementeerd in het dagelijks leven.

Wij zijn ervan overtuigd dat duurzame resultaten uitsluitend behaald kunnen worden wanneer het persoonlijke bewegings- en trainingsprogramma onderdeel uitmaakt en past binnen de totale levensstijl van de persoon. De service en adviezen van ons zijn daarom altijd gebaseerd op de volgende 4 pijlers: 

  • Functionele en doelgerichte training 
  • Gezonde voeding
  • Motivatie
  • Ontspanning